Valuuttamuunnin

Valuuttamuunnin, valuuttalaskin, valuuttalaskuri. Muunna ja laske kaikkia valuuttoja livetilassa. Syötä haluamasi määrä valuuttakenttään ja muunnin näyttää sinulle muiden valuuttojen arvon automaattisesti. Voit asentaa valuuttalaskijan ja lisätä tai poistaa haluamiasi valuuttoja. Valuuttakurssit muuttuvat jatkuvasti mutta tämä älykäs valuuttamuunnin päivittää valuuttakurssit reaaliajassa, joten kurssitulokset ovat aina tarkkoja. Laskijan alapuolella löytyy taulukko laskemistasi valuuttapareista ja tämä auttaa sinua hahmottamaan valuuttakurssien tulevaisuuden sekä aiemmat arvot. Olemme luoneet erillisen sivun jokaiselle valuuttaparille, joten voit muokata sekä lisätä muuntimia oman mielen mukaisesti. Yli 140 maan eri valuuttojen tiedot päivittyvät joka sekunti ja jokaisen parin muunnin luo listan taulukon viereen. Käytä älykästä valuuttamuunnintamme vapaasti ja seuraa valuuttakursseja sekä taulukoita reaaliajassa.

Valuuttamuunnin

Syötä valuuttamäärä valittuun valuuttakenttään. Valitse valuutta listasta lisätäksesi sen muuntimeen:
Euro (EUR)
US dollar (USD)
British Pound (GBP)
Japanese Yen (JPY)
Norwegian Krone (NOK)
Swedish Krona (SEK)
Swiss Franc (CHF)
New Zealand Dollar (NZD)
Add new currency to currency converter:
Jos haluat poistaa valuutan laskimesta, voit painaa X nappia kentän lähellä.
eur/usd,gbp/usd,jpy/usd,nok/usd,sek/usd,chf/usd,nzd/usd
EUR/USD
USD/EUR
Live
1M
3M
6M
1Y
All
Please wait...
Valuuttakurssi Live kurssi Muutos Muutoskurssi
EUR/USD
GBP/USD
JPY/USD
NOK/USD
SEK/USD
CHF/USD
NZD/USD

Valuutanvaihto

Suosituin valuutta Suomessa on tietenkin Euro. Suomessa on kuitenkin paljon ulkomaalaisia ja valuuttakurssit ovat edelleen oleellisia sekä tarpeellisia. Suosituimmat valuuttamuunnokset Eurosta ovat: Eurosta USA:n dollariin, Eurosta Englannin puntaan, eurosta Puolan zlotyyn, Eurosta Norjan kruunuun, Eurosta Ruotsin kruunuun, eurosta Australian dollariin, eurosta Japanin yeniin, eurosta Sveitsin frankkiin, eurosta Kiinan yuaniin, eurosta Kanadan dollariin, eurosta Eteläkorean woniin, eurosta Etelä-Afrikan randiin, eurosta Intian rupiaan, eurosta Venäjän ruplaan, eurosta Hongkongin dollariin.

Tällä valuuttamuuntimella pystyt lisäämään suosikkivaluuttojasi ja poistamaan tarpeettomia valuuttoja. Lisää tai poista niin monia valuuttoja kuin haluat ja muuta muunninta tarpeidesi mukaisesti. Syötä määrä valuutan vieressä olevaan kenttään ja näet muunnetut tuloksesi muissa valuuttakentissä.

Kuvittele – matkustat Suomesta maahan, jonka kansallisvaluutta on eri kuin omasi ja et tiedä valuutan arvoa. Käy vain currexy.com sivuston valuuttalaskimella ja muunna mikä tahansa valuutta – se on nopeaa, luotettavaa ja käytännöllistä. Muuntimemme päivittävät aina uusimmat valuuttakurssit suosituimmilta live forex markkinoilta, joten voit aina olla varma parhaista ja uusimmista valuuttakursseista.

Valuuttamuunnin mobiilissa, tabletilla ja tietokoneella

Valuuttamuunnin

Tämä valuuttamuunnin toimii kaikilla laitteilla, eikä aiheuta ongelmia verkossa selatessa. Sinun ei tarvitse ladata mitään sovellusta laitteellesi, tallenna vain sivun url-osoite ja voit aina käyttää täydellisesti ohjelmoitua valuuttamuunninta puhelimellasi, tabletilla ja tietenkin tietokoneella.

Tämä kansainvälinen valuuttamuunnin koostuu niin monesta valuutasta kuin maailmasta löytyy. Kuten aiemmin mainittu, pystyt luomaan oman laskimesi eri valuutoista. Jos haluat muuttaa valuuttoja ainoastaan eurosta, olemme valmistaneet suosituimmat muuntimet:

Eurosta USA:n dollariin muunnin
Eurosta Englannin puntaan muunnin
Eurosta Puolan zlotyyn muunnin
Eurosta Norjan kruunuun muunnin
Eurosta Ruotsin kruunuun muunnin
Eurosta Australian dollariin muunnin
Eurosta Japanin yeniin muunnin
Eurosta Sveitsin frankkiin muunnin
Eurosta Kiinan yuaniin muunnin
Eurosta Kanadan dollariin muunnin
Eurosta Eteläkorean woniin muunnin
Eurosta Etelä-Afrikan randiin muunnin
Eurosta Intian rupiaan muunnin
Eurosta Venäjän ruplaan muunnin
Eurosta Hongkongin dollariin muunnin

Valmiiden valuuttamuuntimien käyttäminen säästää paljon aikaa. Pääidea on antaa sinun päästä käsiksi suosikki muuntimeesi mukavasti. Tallentamalla suosikki valuuttamuuntimesi urlit, sinun ei tarvitse googlata suosituimpia fraaseja, kuten ”valuuttamuunnin, valuuttalaskin” ja löytää tuntematonta sivua tai sivua epätarkoilla tiedoilla. Sen sijaan voi nauttia kätevästä ja luotettavasti muuntimestamme.

Currexy.com
Paras valuuttakurssityökalu!
2024 © Currexy.com - Paras valuuttakurssityökalu, maailman valuuttojen ja kryptovaluuttojen valuuttamuunnin.
Tarkkoja live valuuttatietoja, live taulukkoja, valuutta-analyyseja, uutisia, maailman setelejä.